Levering & Returnering:

Varebestilling:For at bestille vare skal du benytte indkøbskurven, hvori du skal tilføje de varer, du ønsker at bestille. Såfremt du har angivet din e-mail adresse korrekt, vil du modtage en ordrebekræftelse fra os på e-mail. Dette er bevis på at din ordre er registreret. Varen leveres til pakkeshop med GLS.

Priser & forsendelse: Alle anførte priser i webshoppen er inkl. 25 % moms. Der tages forbehold for force majeure, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl. Fast leveringspris er kun 49 kr. men vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over 351 kr. og benytter GLS til alle leveringer. Der er ingen yderligere gebyrer eller andre omkostninger forbundet med din bestilling, da vi ikke opkræver ekspeditionsgebyr. Levering vil finde sted indenfor 1-3 dage afhængigt af bestillingstidspunkt.
Du er også velkommen til at afhente din bestilling i smykkebutikken efter aftale. Skriv gerne som bemærkning til ordren at du ønsker at hente varene selv og vi kontakter dig for en aftale om tidspunkt. Husk at oplyse et telefon nummer.

LEVERINGSPRISER:

På alle ordrer under 350 kr. tillægges kun 49 kr. til levering.
På alle ordrer over 351 kr. tilbyder vi gratis levering. Betaling: På perlehimlen.dk kan der betales med Visa/Dankort og alle øvrige kreditkort via PayPal. Vi trækker først beløbet på din konto når varen sendes. Har du problemer med PayPal betalingen er du velkommen til at kontakte os med det samme på tlf: 2337 6499 eller info@perlehimlen.dk
Du kan også betale ved bankoverførsel til vor konto i Nordea eller kontant / MobilePay når vi har åbent i butikken eller er tilstede på messer.

Returnering/ombytning: Hos Perlehimlen.dk ønsker vi tilfredse kunder! Du har 14 dages fuld returret. Ønsker du at returnere en vare, skal du indenfor 14 dage efter modtagelsen, returnere varen i intakt, original og ubrugt stand. Vi kan ikke refundere brugte varer, eller varer der ikke er i samme stand som ved levering. Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten for at sende varen retur til os. Husk at vedlægge en note om eventuelle fejl eller andre årsager til returneringen. Bemærk at kun varens pris refunderes og ikke evt. porto og fragt.

Reklamation: Vi kontrollerer alle varer inden forsendelse. Skulle der alligevel være en fejl eller mangel på den leverede vare, bør varen hurtigst muligt og senest 14 dage fra modtagelsen returneres. Alle returvarer skal sendes og være vedlagt information med dit navn, ordrenr. samt årsag til returnering af varen til: Perlehimlen.dk, Industriparken 44A, 2750 Ballerup

Kontakt/ service: Ved behov for service kan du kontakte os på info@perlehimlen.dk eller tlf. 2337 6499.

Gode råd:

Forgyldte & forsølvede produkter: Bemærk venligst at forgyldningen/forsølvningen af smykkematerialer vil aftage, idet der er tale om en tynd belægning over andet materiale. Herefter anbefaler vi at materialet forgyldes/forsølves igen for at opretholde dets oprindelige udseende.

Sten & Krystaller: Rhinestenskrystaller og bling bling sten, kan ved slag og andet, falde ud af fatningen, hvorfor vi tager forbehold for dette.Kontakt kundeservice

Du kan ringe eller skrive til os:

Telefon:2337 6499

info@perlehimlen.dk