Kategorier

Akryl perler

Her kan vi tilbyde følgende
Akryl perler

I denne kategori finder du et stort udvalg i Akryl perler med gummi overflade, facet slebet, Dråbe formet, og Akryl p...

Mere

Underkategorier

 • Akryl perler i neon farver 8 mm. 10 mm

  Akryl perler med en blød gummi overflade der er behagelig at røre ved. Er velegnet til Øreringe, Armbånd med elastik alene eller med andre perler, eller Perle kapper (også kaldet beadcaps) Få mere information i under kategorierne om størrelsen på perlerne, antal, og pris.

   

   

 • Akryl perler i neon farver facet slebet 8 mm. 12 mm.

  Akryl perler med en blød gummi overflade, der er behagelig at røre ved. Disse perler er facet slebet, og har en Ufo form. Som det ses på billedet er de ikke gennem farvet. De er velegnet til øreringe alene eller med perle pynt i top eller i bunden. De er også velegnet til armbånd på elastik, og til kæder som mellem led med måske med Perle kapper  (også kaldet Bedcaps) mellem Ufo perlerne. Få mere information i under kategorierne om størrelse, antal, og pris.

   

   

 • Akryl perler med mønster 8 mm.

  Akryl perler med gummi overflade, og mønster. Er velegnet til Øreringe, Armbånd på elastik, Kæder korte eller lange. Sammensat med andre perler, Perlekapper (også kaldet Beadcaps) eller andet perle pynt. Få mere information i under kategorierne, om størrelse, antal, og pris. Perlerne er ikke gennemfarvet.

 • Akryl perler to farvet 8 mm 10 mm.

  Fler farvet Akryl perler, velegnet til Øreringe, med perle kapper( også kaldet Beadcaps) Armbånd knyttet med nylon snor eller på elastik. Mulighederne er mange. Få mere information i under kategorierne om Størrrelse, antal, og pris.

   

   

 • Akrylperler i mange farver 8 mm.

  Ens farvet Akryl perler 8 mm, velegnet til Øreringe, med perle kapper( også kaldet Beadcaps) Armbånd knyttet med nylon snor eller på elastik. Mulighederne er mange. Få mere information i under kategorierne om Størrrelse, antal, og pris.

   

   

 • Akryl perler med mønster 16 mm.

  Store 16 mm Akryl perler med mønster og blød gummiagtig overflade, velegnet til Armbånd på elastik, eller kort hals smykke. Få mere information i under kategorierne om størrelse, antal, og pris.

 • Akryl perler i mange størrelser og farver 4-6-8-10-20 mm.

  Akryl perler i friske farver, der kalder på sol og sommer. Perlerne er i 5 størrelser, og er velegnet til Øreringe, Armbånd på elastik, og til hals smykker, sammensat med akryl hjul, (findes under vedhæng) Perle kapper (også kaldet Beadcaps) eller andre perler. Få mere information i under kategorierne om størrelsen på perlerne, antal og pris.

   

   

 • Akryl perler med mønster

  Akryl perle i nogle friske farver, er velegnet til Armbånd på elastik med perle kapper (også kaldet beadcaps), til korte eller lange hals smykker. Perlerne er meget lette. Få mere information i under kategorierne om størrelse på perlerne, antal, og pris.

 • Dråbeformet akryl perler

  Dråbeformet Akryl perler. De er velegnet til øreringe med pynte perler i top eller bund, eller som afslutning på en lang kæde. Perlerne er ikke gennemfarvet. Få mere information i under kategorierne om størrelsen på perlerne, antal, og pris.

   

   


Kontakt kundeservice

Du kan ringe eller skrive til os:

Telefon:2337 6499

info@perlehimlen.dk

Nyhedsbrev

PayPal