Kategorier

Mashan jade Halvædelsten/perler

Her kan vi tilbyde følgende
Mashan jade Halvædelsten/perler

Mashan Jade perler i skønne farver. De er velegnet til Øreringe, Armbånd på elastik eller til hals smykker, trukket p...

Mere

Underkategorier

 • Mashan jade perler 4 mm.

  Sorte Mashan jade perler 4 mm. i diameter. Er velegnet til Øreringe, Armbånd på elastik, Halsssmykker sammensat med andre perler, og Perlekapper, (også kaldet Bedcaps). Få mere information i under kategorierne om størrelsen på perlerne, antal, og pris.

   

   

 • Mashan jade perler 6 mm.

  Sorte Mashan jade perler 6 mm. i diameter. Er velegnet til Øreringe, Armbånd på elastik, Halsssmykker sammensat med andre perler, og Perlekapper, (også kaldet Bedcaps). Få mere information i under kategorierne om størrelsen på perlerne, antal, og pris.

   

   

 • Mashan jade perler 8 mm.

  Sorte Mashan jade perler 8 mm i diameter. Er velegnet til Øreringe, Armbånd på elastik, Halsssmykker sammensat med andre perler, og Perlekapper, (også kaldet Bedcaps). Få mere information i under kategorierne om størrelsen på perlerne, antal, og pris.

   

   

 • Mashan jade perler 10 mm.

  Sorte Mashan jade perler 10 mm. i diameter. Er velegnet til Øreringe, Armbånd på elastik, Halsssmykker sammensat med andre perler, og Perlekapper, (også kaldet Bedcaps). Få mere information i under kategorierne om størrelsen på perlerne, antal, og pris.

   

   


Kontakt kundeservice

Du kan ringe eller skrive til os:

Telefon:2337 6499

info@perlehimlen.dk

Nyhedsbrev

PayPal