Kategorier

Stardust / Stjernestøvsperler - Kobberfarvet 4 til 12 mm - Rød kobber 6 mm

Her kan vi tilbyde følgende
Stardust / Stjernestøvsperler - Kobberfarvet 4 til 12 mm - Rød kobber 6 mm

Stardust / Stjernestøvs perler - Kobberfarvet - 4 - 6 - 8 - 10 - 12 mm, Rød kobberfarvet 6 mm. Få mere information i ...

Mere

Underkategorier

 • Stardust / Stjernestøvsperler - Kobberfarvet - 4 mm.

  Stardust  / Stjernestøvs perler - Kobberfarvet  - 4 mm. De er velegnet som mellem perler med andet perle pynt eller alene på ørebøjler, de er også velegnet til Armbånd på elastik. Mulighederne er mange, bare slip fantasien løs med disse skønne stjernestøvs perler.

 • Stardust / Stjernestøvsperler - Kobberfarvet - 6 mm.

  Stardust  / Stjernestøvs perler - Kobberfarvet  - 6 mm. De er velegnet som mellem perler med andet perle pynt eller alene på ørebøjler, de er også velegnet til Armbånd på elastik. Mulighederne er mange, bare slip fantasien løs med disse skønne stjernestøvs perler.

 • Stjernestøv / Stardust perler - Rød kobber - 6 mm.

  Stjernestøv / Stardust perler - Rød kobber - 6 mm.

 • Stardust / Stjernestøvsperler - Kobberfarvet - 8 mm.

  Stardust  / Stjernestøvs perler - Kobberfarvet  - 8 mm. De er velegnet som mellem perler med andet perle pynt eller alene på ørebøjler, de er også velegnet til Armbånd på elastik. Mulighederne er mange, bare slip fantasien løs med disse skønne stjernestøvs perler.

 • Stardust / Stjernestøvsperler - Kobberfarvet - 10 mm.

  Stardust  / Stjernestøvs perler - Kobberfarvet  - 10 mm. De er velegnet som mellem perler med andet perle pynt eller alene på ørebøjler, de er også velegnet til Armbånd på elastik. Mulighederne er mange, bare slip fantasien løs med disse skønne stjernestøvs perler.

 • Stardust / Stjernestøvsperler - Kobberfarvet - 12 mm.

  Stardust  / Stjernestøvs perler - Kobberfarvet  - 12 mm. De er velegnet som mellem perler med andet perle pynt eller alene på ørebøjler, de er også velegnet til Armbånd på elastik. Mulighederne er mange, bare slip fantasien løs med disse skønne stjernestøvs perler.


Kontakt kundeservice

Du kan ringe eller skrive til os:

Telefon:2337 6499

info@perlehimlen.dk

Nyhedsbrev

PayPal