Kategorier

Stardust / Stjernestøvs perler - Sølvfarvet 4 til 12 mm

Her kan vi tilbyde følgende
Stardust / Stjernestøvs perler - Sølvfarvet 4 til 12 mm

Stardust / Stjernestøvs perler - Sølvfarvet - 4 - 6 - 8 - 10 - 12 mm, og Startust / Stjernestøvs perler med mønster 8...

Mere

Underkategorier

 • Startust / Stjernestøvs perler - Sølv - 4 mm.

  Stardust  / Stjernestøvs perler - Sølvfarvet  - 4 mm. De er velegnet som mellem perler med andet perle pynt eller alene på ørebøjler, de er også velegnet til Armbånd på elastik. Mulighederne er mange, bare slip fantasien løs med disse skønne stjernestøvs perler.

 • Stardust / Stjernestøvs perler - Sølv - 6 mm.

  Stardust  / Stjernestøvs perler - Sølvfarvet  - 6 mm. De er velegnet som mellem perler med andet perle pynt eller alene på ørebøjler, de er også velegnet til Armbånd på elastik. Mulighederne er mange, bare slip fantasien løs med disse skønne stjernestøvs perler.

 • Startust / Stjernestøvs Sølvperler - 8 mm.

  Stardust  / Stjernestøvs perler - Sølvfarvet  - 8 mm. De er velegnet som mellem perler med andet perle pynt eller alene på ørebøjler, de er også velegnet til Armbånd på elastik. Mulighederne er mange, bare slip fantasien løs med disse skønne stjernestøvs perler.

 • Stardust / Stjernestøvsperler - Sølvfarvet - 10 mm.

  Stardust  / Stjernestøvs perler - Sølvfarvet  - 10 mm. De er velegnet som mellem perler med andet perle pynt eller alene på ørebøjler, de er også velegnet til Armbånd på elastik. Mulighederne er mange, bare slip fantasien løs med disse skønne stjernestøvs perler.

 • Stardust / Stjernestøvs perlerperler - Sølvfarvet - 12 mm.

  Stardust  / Stjernestøvs perler - Sølvfarvet  - 12 mm. De er velegnet som mellem perler med andet perle pynt eller alene på ørebøjler, de er også velegnet til Armbånd på elastik. Mulighederne er mange, bare slip fantasien løs med disse skønne stjernestøvs perler.


Kontakt kundeservice

Du kan ringe eller skrive til os:

Telefon:2337 6499

info@perlehimlen.dk

Nyhedsbrev

PayPal