Kategorier

Guldfarvet Rondeller - 6 til 14 mm med Rhinstens perler

Her kan vi tilbyde følgende
Guldfarvet Rondeller - 6 til 14 mm med Rhinstens perler

Guldfarvet Rondeller mellem 6 og 14 mm i diameter, med flotte Rhinstens perler i skønne farver. Disse guld farvet Ron...

Mere

Underkategorier

 • Rondeller med buet kanter og Rhinstens perler 6 mm.

  Guldfarvet rondeller med buet kanter med rhinstens perler 6 mm. Perlerne er meget smukke i lyset, og de sidder tæt. Rondeller er velegnet til øreringe, armbånd, og halssmykker. Rondellerne er velegnet som mellemled mellem perler, giver et flot farvespil, og ser fantastisk flot ud.

 • Rondeller med buet kanter og Rhinstens perler 8 mm.

  Guldfarvet rondeller med buet kanter med rhinstens perler 8 mm. Perlerne er meget smukke i lyset, og de sidder tæt. Rondeller er velegnet til øreringe, armbånd, og halssmykker. Rondellerne er velegnet som mellemled mellem perler, giver et flot farvespil, og ser fantastisk flot ud.

 • Rondeller med buet kanter og Rhinstens perler 8 mm.

  Guldfarvet rondeller med buet kanter med rhinstens perler 8 mm.  Perlerne er meget smukke i lyset, og de sidder tæt. Rondeller er velegnet til øreringe, armbånd, og halssmykker. Rondellerne er velegnet som mellemled mellem perler, giver et flot farvespil, og ser fantastisk flot ud.

 • Rondeller med Klare og Sorte Rhinstens perler 11 mm.

  Meget flotte Rondeller 11 mm guldfarvet med klare og Sorte Rhinstens perler. Er velegnet på Armbånd, på læder- Ruskind, eller som mellemled mellem perler. Mulighederne er mange. Er også velegnet til afslutning med perler på lange kæder, med andet perle pynt.

   

 • Guldfarvet rondeller med farve Rhinstens perler - 11 mm

  Meget flotte Guldfarvet Rondeller 11 mm med farvet Rhinstens perler der har et fantastisk farve spil. Er velegnet på Armbånd, på læder- Ruskind, eller som mellemled mellem perler. Mulighederne er mange. Er også velegnet til afslutning med perler på lange kæder, med andet perle pynt.

   

 • Rondeller 14 mm med Rhinstens perler i skønne farver

  Meget flotte Rondeller 14 mm guldfarvet med Rhinstens perler der har et fantastisk farve spil. Er velegnet på Armbånd, på læder- Ruskind, eller som mellemled mellem perler. Mulighederne er mange. Er også velegnet til afslutning med perler på lange kæder, med andet perle pynt.

   


Kontakt kundeservice

Du kan ringe eller skrive til os:

Telefon:2337 6499

info@perlehimlen.dk

Nyhedsbrev

PayPal