Kategorier

Skulls, Dødningehoveder.

Her kan vi tilbyde følgende
Skulls, Dødningehoveder.

Skulls (også kaldet dødningshovder) i Howlite, og lakeret porcelæn, Sølv og Guldfarvet. Store Skulls som lås i Sølvfa...

Mere

Underkategorier

 • Dødningshovder i farvet Howlite

  Skulls (også kaldet Dødningshovder) Howlite, 14 mm. Velegnet til Øreringe, Armbånd, og til halssmykker. Dekorere skulls med perler, flade blomster perler, og andet perle pynt. Til kæder kan de sættes på enden af kæden med perler. Få mere information i under kategorierne om mål, antal, og pris.

 • Dødningshovder i Sort - Sølv, og Guldfarvet med eller uden Rhinstensperler

  Skulls (også kaldet dødningshovder) i Sølv og Guldfarvet med Rhinstens perler, øjne er med sorte Rhinstens perler. de viste Skulls her vejer. ca 7 gram. Velegnet til Armbånd (knyttet) eller som afslutning på en lang kæde. Under denne kategori er der andre Skulls/Dødningshovder, klik  på overskriften eller på billedet, og få information om den enkelte vare. Er testet nikkelfri.

   

   

 • Skulls/Dødningshoveder i lakeret porcelæn

  Nogle helt specielle Skulls (også kaldet dødningshovder), der er lavet i porcelæn, og derefter lakeret,  dette giver et flot skindende look. Velegnet til Øreringe, Armbånd (også til elastik) eller knyttet med nylon snor, eller til halsssmykker, korte som lange.

   

 • Lås med dødningshoved sølvfarvet

  Sølvfarvet kraftig lås med Dødningshoved der er monteret på en kraftig ring.  En meget flot og rustik der ser flot ud med sort læder 5mm. For at tage smykket af åbnes ringen, og det ene hoved tages af. Er testet nikkelfri.


Kontakt kundeservice

Du kan ringe eller skrive til os:

Telefon:2337 6499

info@perlehimlen.dk

Nyhedsbrev

PayPal