Kategorier

Mellemled, Rørperler, Båndring.

Her kan vi tilbyde følgende
Mellemled, Rørperler, Båndring.

I denne kategori finder du et bredt udvalg af mellemled, sorte gummiringe, rørperler med og uden Rhinstens perler, og...

Mere

Underkategorier

 • Akryl Hjul

  Sjove og farverige Akryl hjul, der er velegnet som mellemled mellem perler til for eksempel et armbånd, der er billed af to Armbånd hvordan det kan se ud. Billed findes frem ved at klikke på de enkelte vare. Få mere information under mere info, hvilke perler der er brugt, og vare nr.

 • Mellemled / mellem stykker i Kobber og Bronce farvet

  Her er der Mellemled og mellelm stykker i Bronce og kobber farvet. Mellemled Margurit er velegnet til Ørering og Kæder korte som lamge mellem perler med mere. Mellem stykker er velegnet når der arbejdes med elastik, wire.Ved nogle af vare grupperne er der illustreret billeder, og tekst hvilke andre materialer der er brugt. Se under mere info. Mellem stykket er også velegnet hvis hullet er lidt stort , så er den perfekt som afslutning.

 • Mellemled Guldfarvet

  Et stort udvalg af guldfarvet mellemled, de er forskellige størrelser, nogle formet som flade blomster, andre med Klare Rhins perler. Der er både til læder, og til snor ned til 0,8 mm. Mulighederne er mange. Ved nogle af vare grupperne er der illustreret billeder og tekst hvilke andre materialer der er brugt, se under mere info.

 • Mellemled Sølvfarvet

  Et stort udvalg af Sølvfarvet mellemled, de er forskellige størrelser, nogle formet som flade blomster, andre med Klare Rhins perler. Der er både til læder, og til snor ned til 0,8 mm. Mulighederne er mange. Ved nogle af vare grupperne er der illustreret billeder og tekst hvilke andre materialer der er brugt, se under mere info.

 • Platin farvet

  Platin farvet

 • Rør - Rørperler i Sølv, bronce, og Guldfarvet

  Sølv, Bronce, og Guldfarvet rørperler med mønster. Disse rørperler er velegnet til at dekorere på læder, og andet snor. Det er kun fantasien der sætter grænser.

   

   

 • Båndring med øje til perle pynt i Sølv, og Guldfarvet

  Båndringe i Sølv og Guldfarvet med et øje hvor der monteres Perlepynt. I denne kategori er der også en dobbelt båndring, hvor perle pynten kan dreje rundt,(en sjov detalje). Båndringene er velegnet til at sætte på læder, og andet snor til Armbånd. Billed illustration ved det første billed viser hvordan Båndringen hænger på snoren, med perle pynt på, og info om materiale valg ved billederne under mere info. ( for info on snoning af øje, henvises til Stave hvor der er billed illustration og tekst hvordan dette laves).

 • Sorte gummiringe 6 mm

  Sorte gummiringe ca 6 mm i dia.
  Velegnet til brug som stopper mellem en perle. bruges på læder og andet snor


Kontakt kundeservice

Du kan ringe eller skrive til os:

Telefon:2337 6499

info@perlehimlen.dk

Nyhedsbrev

PayPal