Kategorier

Tråd, Elastik, Snor, Wire & Natural silkesnor & Mikyuki nåle

Der er 1 vare.
Tråd, Elastik, Snor, Wire & Natural silkesnor & Mikyuki nåle

I denne kategori er der Natural silketråd i 0,65-0,70 0g 0.75 mm, Miyuki Nåle, Sølv og Guld farvet Tråd. Wire i Grå o...

Mere

Underkategorier

 • Elastiksnor farvet og klar

  Farvet , og klar elastik 1 mm. Mange tynde farvet elastik tråde er sat sammen, brændes forsigtegt, og lukkes. Derved skiller de ikke af. De er velegnet til perler med huller under 1 mm, og eksembel vis til Armbånd afsluttet med en lukket Øsken, og små klemmer.

   

 • Nylonsnor

   Mange farver i Nylon snor,  1 og 1,5 mm. Er velegnet til at knytte med. Brændes i enderne, og trykkes sammen mellem to finger. (Pas på ikke at brænde fingerne) Få mere information i under kategorierne om Længde pr. bundt, og pris.

 • Forsølvet Tråd / Wire

  I denne kategori er der Aluminums tråd, Forsølvet kobber tråd i flere tykkelser, Wire i Grå, Sort, og Guld farvet. Velegnet til Armbånd, Og til korte eller lange hals smykker med ikke for tunge peler. Få mere information i under kategorierne, om længde på rullerne, og pris.

   

   

 • Satinsnor

  Satin snor i skønne farve, 1mm, 2mm, og 2,5 mm. Velegnet til at knytte med, med eller uden perler. Få mere information i under kategorierne om Længde, og pris.

   

   

 • Farvet smykkewire - 0,4 mm

  Kobber farvet Smykkewire 0,4 mm. Velegnet til at sammensætte flere perler ved at lave snoninger mellem forskellige perle pynt, til ørebøjler eller kan også bruges til at sy mellem perlerne, og derved give et nyt farve spil.  Få mere information i under kategorierne, om længde på rullerne, og pris.

   

   

 • Farvet Smykkewire 0,3 mm

  Kobber farvet Smykkewire 0,3 mm. meget tynd tråd der kan bruges sammen med en anden tråd for at give en forstærkning. Kan også bruges til at sy mellem perlerne, og derved give et nyt look, og farve spil.  Få mere information i under kategorierne, om længde på rullerne, og pris.

   

   

 • Natural Silktråd 0,65 - 0,70 - 0,75 mm 2 meter tråd m fast nål

  Natural Silketråd i 0,65, 0,70 og 0,75 mm med nål. Tråden er velegnet til de meget populære armbånd og passer til Perler 11/0. Jeg vil anbefale at du forsigtigt med et damp strygejern glatter silkesnoren så folderne bliver glattet ud. Ved brug af de små perler11/0 kan de godt være lidt svære at få igennem nålen, anbefaler jeg at du med en tang lige klemmer øjet fladt for at perlerne glider let igennem. Tryk forsigtig så nålen ikke går i stykker.
  Du starter med at bruge snoren fra bunden og arbejder så bare derudaf til der ikke er mere snor tilbage.

   

 • Miyuki Nåle & Nåletråder & Miyuki Delica sytråd

  Miyuki Nåle (6 stk) Meget tynde og fine samt 1 stk Nåletråder.


Kontakt kundeservice

Du kan ringe eller skrive til os:

Telefon:2337 6499

info@perlehimlen.dk

Nyhedsbrev

PayPal