Kategorier

Agat Halvædelsten/perle

Her kan vi tilbyde følgende
Agat Halvædelsten/perle

Agat findes i manger forskellige farver og varianter. Den står for intelligens, styrke og selvtillid. Den er god til ...

Mere

Underkategorier

 • Agat - Multi farvet

  Agat hjælper med at styrke Selvtilliden, Intelligens, og Handlekraft. Den findes i mange forskellige varianer, og Agaten er god til at hjælpe med at tænke klart og hurtigt. Agaten er styrkende for det fysiske hjerte, og stætteer forbindelse mellem krop og sjæl. Giveer mod og handlekraft til at overvinde usikkerhed.

  Agat i sjernetegn:

  Tyren: D.21 April - 21 Maj.

  Jomfruen: 24 August - 23 September.

  Skorpionen: 24 Oktober - 22 November.

 • Agat krakkeleret rund Perle

  Fantastiske smukke forvitret farvet og krakeleret Agat. Agaterne er forholdsvis lette, og de er mget anvendelig til øreringe, armbånd  og halsmykke rmed perle kapper (også kaldet Bcaps).

  Krakeleret Agat i Stjernetegn: Ingen

 • Agat rund perle

  Rød brun Agat sten/perle i 8 og 10 mm. Sten/perlerne har en flot struktur der gør at ikke to sten/perler er ens. Velegnet til øreringe, armbånd og halsmykker med perlekapper også kaldet (Beadcaps).

  Rødbrun Agat sten/perle i stjernetegn: Ingen

 • Facet slebet Agat

  Fantastiske flotte facet slebet agater 8 mm og 10 mm. Agaterne er Cracked i farverne Sort, Blå og Grøn, med nuancer af farver der matcher. En smuk sten/perle der er meget anvendelig til eksembel vis  til øreringe,armbånd,  halssmykke med perlekapper (også kaldet Beadcaps), og andre perler.

  Farvet Agat i Stjernetegn: Ingen

 • Sort Agat

  Sort Agat hjælper med til fred, den er igangsætter, hjælper med at give inspiration og styrker handlekraften. Den skubber på og er med til at sætte dig igang. er også med til at hjælpe dig med evt at planlægge dine ønsker, drømme og få dig til at føre dem ud i livet. kan også være god til at skabe ændringer til det positive i dit liv.

  Sort Agat i Stjernetegn: Ingen.

 • Mos Agat

  Mos Agat står for Balance, Rigdom, overskud, giver trykhed, Velvære og jordforbindelse. den er med til at styrke selvtilliden, og selvaccept. hjælper til at blive i nuet, få styr på at planlægge og strukturere. Giver veltalenhed, støtter ens vilje, og giver mod.Den er med til at styrke immunforsvaret, og bringer den samlede balance i kroppen. Bruges til blodsukker ublancen og til diabetes.
  På billedet ses både runde og glatte mosagater, og mosagater der er forarbejdet, og derefter facetslebet.

  Mosagat i stjernetegn: Tvilling D.22. Maj - 21 Juni.


Kontakt kundeservice

Du kan ringe eller skrive til os:

Telefon:2337 6499

info@perlehimlen.dk

Nyhedsbrev

PayPal