Perlestave.

Her kan vi tilbyde følgende
Perlestave.

Perlestave i Sølv, plainium, sort, og guldfarvet samt i to størrelser 20, 35 og 50 mm. Monteres efter der er sat perl...

Mere

Underkategorier

 • Guldfarvet Perlestave i 20 - 45 og 50 mm

  Guldfarvet Perlestave i to størrelser, 20 og 50 mm Perlestavene på 20 mm er velegnet til små perler, hvor man lige laver et buk, og det dannen et øje. Perlestavene på 50 mm er velegnet til at sætte flere perler på, samt andet pynt, og her laver man en snoning, og et øje. Få mere information i under kategorierne om mål, antal, og pris. Se yderlig det illusteret billed hvordan en snoning, og et øje bliver til. Er testet nikkelfri.

   

 • Sølvfarvet Perlestave 20 og 50 mm

  Sølvfarvet perlestave i to størrelser, 20 og 50 mm Perlestavene på 20 mm er velegnet til små perler, hvor man lige laver et buk, og det dannen et øje. Perlestavene på 50 mm er velegnet til at sætte flere perler på, samt andet pynt, og her laver man en snoning, og et øje. Få mere information i under kategorierne om mål, antal, og pris. Se yderlig det illusteret billed hvordan en snoning, og et øje bliver til. Er testet nikkelfri.

   

 • Perlestave Sort 20 og 50 mm

  Sorte  perlestave i to størrelser, 20 og 50 mm Perlestavene på 20 mm er velegnet til små perler, hvor man lige laver et buk, og det dannen et øje. Perlestavene på 50 mm er velegnet til at sætte flere perler på, samt andet pynt, og her laver man en snoning, og et øje. Få mere information i under kategorierne om mål, antal, og pris. Se yderlig det illusteret billed hvordan en snoning, og et øje bliver til. Er testet nikkelfri.

   

 • Perlestave platinium 20 mm

  Perlestave i platinium. Længde ca 20 mm er velegnet til små perler, hvor man lige laver et buk. Få mere information i under kategorien om mål, antal, og pris. Se yderlig det illusteret billed, der viser hvordan man bøjer staven, og laver et øje. Er testet nikkelfri.

   

 • Broncefarvet perlestave - 35 mm

  Broncefarvet perlestave ca 35 mm. Velegnet til en stor perle med perlepynt eller til flere små perler samt perlepynt, og her laver man en snoning, og et øje. Få mere information i under kategorierne om mål, antal, og pris. Se yderlig det illusteret billed hvordan en snoning, og et øje bliver til. Er testet nikkelfri.

   


Kontakt kundeservice

Du kan ringe eller skrive til os:

Telefon:2337 6499

info@perlehimlen.dk