Kategorier

Ørebøjler, Ørestik, Creoler

Her kan vi tilbyde følgende
Ørebøjler, Ørestik, Creoler

I denne kategori er der mange forskellige Ørebøjler, Åbne, lukket, og ørestikker, lige fra Sølv farvet, Guldfarvet, B...

Mere

Underkategorier

 • Ørestik sølv 925

  Ørestik i Sterling sølv 925, med Plade eller med stift. De er meget smukke, sidder tæt ind til øret. På Pladen kan der dekoreres med forskellige Akryl Blomster eller Akryl blade, er også velegnet til Halvborret Ferskvands perle, som også er velegnet til Ørestik med stift. Få mere information i under kategorierne om størrelse, antal, og pris.

 • Ørebøjle sølv 925

  Ørebøjle i  Sterling Sølv 925. Smart, og nemt at montere med perle pynt med en stav, og et lille øje. For at sikre Ørebøjlen ikke falder af, kan der sættes en bagstopper i gummi bag på (har nr: PH131), den sikre at ørebøjlen bliver siddende. Ørebøjlerne er testet nikkel fri. Få mere imformation i under kategorien om den enkelte ørebøjle, mål, antal, og pris.

 • Ørebøjle guld 925

  Ørebøjle i Guld 925. Smart, og nemt at montere med perle pynt med en stav, og et lille øje. For at sikre Ørebøjlen ikke falder af, kan der sættes en bagstopper i gummi bag på (har nr: PH131), den sikre at ørebøjlen bliver siddende. Ørebøjlerne er testet nikkel fri. Få mere imformation i under kategorien om den enkelte ørebøjle, mål, antal, og pris.

 • Ørebøjle guld look

  Ørebøjle guld look

 • Ørebøjle sølv look

  Forsølvet ørebøjle i sølv look, smart, og nemt at montere med perle pynt med en stav, og et lille øje. For at sikre Ørebøjlen ikke falder af, kan der sættes en bagstopper i gummi bag på (har nr: PH131), den sikre at ørebøjlen bliver siddende. De andre Ørebøjler er lukket. Ørebøjlerne er testet nikkel fri. Få mere imformation i under kategorierne om de enkelte ørebøjler, mål, antal, og pris.

 • Ørebøjle bronce look

  Ørebøjle i Bronce i look, smart, og nemt at montere med perle pynt med en stav, og et lille øje. For at sikre Ørebøjlen ikke falder af, kan der sættes en bagstopper i gummi bag på (har nr: PH131), den sikre at ørebøjlen bliver siddende. Ørebøjlerne er testet nikkel fri. Få mere imformation i under kategorien om den enkelte ørebøjle, mål, antal, og pris.

 • Ørebøjle oxyderet

  Ørebøjle Oxyderet, smart, og nemt at montere med perle pynt med en stav, og et lille øje. For at sikre Ørebøjlen ikke falder af, kan der sættes en bagstopper i gummi bag på (har nr: PH131), den sikre at ørebøjlen bliver siddende. Ørebøjlerne er testet nikkel fri. Få mere imformation i under kategorien om den enkelte ørebøjle, mål, antal, og pris.

 • Creol i Platinum

  Creol i Platinum, hvor der er plads til perle pynt inde i den runde ring. Mulighederne er mange, så bare slå dig løs. Få mere information i under kategorien om mål, antal, og pris. Creolen er testet nikkel fri.

 • Creol i Guld farvet

  Guld farvet Creol, hvor der er plads til perle pynt inde i den runde ring. Mulighederne er mange, så bare slå dig løs. Få mere information i under kategorien om mål, antal, og pris. Creolen er testet nikkel fri.

 • Creol i Sølv farvet

  Sølv farvet Creol, hvor der er plads til perle pynt inde i den runde ring. Mulighederne er mange, så bare slå dig løs. Få mere information i under kategorien om mål, antal, og pris. Creolen er testet nikkel fri.


Kontakt kundeservice

Du kan ringe eller skrive til os:

Telefon:2337 6499

info@perlehimlen.dk

Nyhedsbrev

PayPal