Glas perler runde facetslebet 4 - 6 - 8 - 10 mm.

Her kan vi tilbyde følgende
Glas perler runde facetslebet 4 - 6 - 8 - 10 mm.

Fantstiske flotte facet slebet runde glas perle i 4 størrelser. 4- 6-8- og 10 mm. Disse perler der har et flot skær i...

Mere

Underkategorier

 • Glas perler runde facetslebet 4 mm.

  Fantastiske 4 mm runde facet slebet Glas perler i skønne farver, der giver et flot farve spil i lyset. Disse perler er velegnet til øreringe, med andre perler, eller som ende perle i top eller bund. Der er også velegnet til armbånd på elstik, elastikken lukkes med klemmer og en øsken. Derved undgår du at slå knuder, der måske går op. Få mere information i under kategorierne.

 • Glas perler runde facetslebet 6 mm.

  Glas perlerne i 6 mm er velegnet til øreringe, til Armbånd med elastik, eller til korte som lange hals smykker sættes på en wire,  dekoreret med andre perler og perle kapper (også kaldet beadcaps). lukkes med øskner, og en karebinhage.

   

   

 • Glas perler runde facetslebet 8 mm.

  Facet slebet Glas perler i 8 mm. De er velegnet til øreringe, enten alene eller med en pynte perle i top eller bund. De er er også velegnet til korte hals smykker, trukket på wire med eler uden andre perler, eller andet perle pynt, lukkes med øskner, og en karebinhage.

   

   

 • Glas perler runde facetslebet 10 mm.

  Store flotte facet slebet  glas perler, i 10 mm. Trods størrelsen på 10 mm, er de lette, og er velegnet til øreringe, alene, eller omkranset af Perle kapper ( også kaldet Beadcaps). de er oså velegnet til korte hals smykke med og uden andre perler, trukket på wire, og lukkes med øskner, og en kraftig karebinhage.

   

   


Kontakt kundeservice

Du kan ringe eller skrive til os:

Telefon:2337 6499

info@perlehimlen.dk