Kategorier

Glasperler runde 4-6-8-10-12 - 14 mm.

Her kan vi tilbyde følgende
Glasperler runde 4-6-8-10-12 - 14 mm.

Glasperler, med mange skønne farve. Perlerne på billedet er fra 4 til 14 mm i diameter. De er velegnet til Øreringe, ...

Mere

Underkategorier

 • Glas perler runde 4 mm.

  Glas peler i friske farver 4 mm, perlerne er velegnet Øreringe, alene eller med andet pynt. Armbånd (på (elastik)  sammensat med andre perler, andet perle pynt eller med beadcaps (også kaldet Beadcaps). Hals smykker trukket på wire, lukkes med små klemme lukker, øskner,og en karebinhage, eller en smuk magnet lås med rhinstens perler.

   

   

 • Glas perler runde 6 mm.

  Glas perler 6 mm, mange flotte farver. Perlerne er velegnet til Øreringe alene eller sat sammen med andet perle pynt. Armbånd trukket på elastik, alene eller sat sammen med andre perler, og perlekapper (også kaldet beadcaps). Halskæder korte med wire der lukkes med perle klemmer, øskner, karebinhager eller med en smuk magnet lås med Rhinstens perler.

   

   

 • Glasperler runde 8 mm.

  Glasperler 8 mm i flotte farver. Perlerne er velegnet til øreringe, med perlekapper (også kaldet Beadcaps), og måske en mindre perle i toppen. Denne størrelse er også velegnet til armbånd, med elastik med andre perler, og perle kapper (også kaldet Beadcaps). Perlerne er også gode til korte halssmykker.

   

   

 • Glas perler runde 10 mm.

  Glasperler 10 mm, i flotte farver. Velegnet til Øreringe med perle kapper, og andet pynt i top og bund. Kan også bruges til armbånd, med en kraftig elastik, og perle kapper (også kaldet Beadcaps) imellem. Med wire kan disse perler også bruget til korte hals smykker, der er lukket med perle klemmer, Karebinhade, eller en smuk magnet lås med Rhinstensperler.

   

   

 • Glas perler runde 12 mm.

  Store flotte 12 mm Glas perler, velegnet til Øreringe med Perlekapper, (også kaldet Beadcaps), og måske en mindre perle i top eller bund.

 • Glas perler runde 14 mm.

  Store Glasperler 14 mm, i flotte farver, disse perler er velegnet til enkelte øreringe, måske med en enkelt perle i top eller bund.

   

   


Kontakt kundeservice

Du kan ringe eller skrive til os:

Telefon:2337 6499

info@perlehimlen.dk

Nyhedsbrev

PayPal