Kategorier

Glasperler

Her kan vi tilbyde følgende
Glasperler

Glasperler i mange forskellige Farver, Mønstre og former, eksempel vis: Runde, Ovale, Firkantet, og Mariehøner, Miyki...

Mere

Underkategorier

 • Glas perler 15/0

  Små Glas perler i mange forskellige farver. Ca mål: 1,2x1,5/hul 0,5 mm. der er ca 10 gram i en pose. Velegnet til at Ørering, alene eller sat sammen med andre perler, evt i bunden eller i toppen af en ørering. de er også velegnet sig til mellem perler på halssmykker sammen med andre perler, og andet pynt. Få mere information om perlerne, antal, og pris.

   

   

 • Miyuki Delica perler 11/0

  Små fine Japanske Miyuki glas perler af bedste kvalitet af mærket Delica 11/0. Mål: 1,6x1,3 mm. De  er velegnet til armbånd, og til små mellem perler på Øreringe, og Creoler. Få mere information om mål, antal, og pris i underkategorien.  

 • Miyuki Glas perler 8/0 & 11/0

  Små fine Japanske Miyki glas perler af bedste kvalitet 8/0 (vær opmærksom på to størrelser) 2,9x1,9 mm eller 3,2 mm. Samt Miyki Glas perler mål: 2x1,4 mm. De  er velegnet til armbånd, og til små mellem perler på Øreringe, og Creoler. Få mere information om mål, antal, og pris i underkategorien.  

 • Glas perler aflange / rør

  Glas rør perler i mange farver. Ca mål 6x1,8 7/ hul 0,6 mm. Velegnet til øreringe, som mellem perle/rør til halssmykker. Få mere information i under kategorierne om størrelse, antal, og pris.

 • Glasperler runde 4-6-8-10-12 - 14 mm.

  Glasperler, med mange skønne farve. Perlerne på billedet er fra 4 til 14 mm i diameter. De er velegnet til Øreringe, Armbånd, til både korte som lange kæder, sammensat med andre perler, perlepynt, perlekapper (også kaldet beadcaps) Få mere information  i under kategorierne om størrelse, antal, og pris. Perlerne er ikke gennemfarvet.

   

 • Glas perler tofarvet runde 6 - 8 mm.

  Runde to farvet glas perler i 6 og 8 mm. Perlerne er ligesom delt i to hvor den ene del har en flot farve, den anden del er krakeleret. Dettte giver et smukt farve spil. Perlerne er velegnet til Øreringe, Armbånd på elastik, eller Halssmykker på wire der lukkes med små klemmer, øskner og en karebinhage. Dekorere dine smykker med perlekapper (også kaldet Beadcaps), og andet perle pynt. Mulighederne er mange, slip fantasien løs. Få mere information i under kategorierne, om størrelse, antal, og pris.

   

 • Glas perler med glimmer 6 mm.

  Runde Glas perler 6 mm med glimmer. Perlerne er velegnet til Øreringe, Armbånd, og til Hals smykker korte eller lange. Er flotte alene eller med andre perler eller perle pynt. Få mere information i under kategorierne om størrelse, antal og pris.

 • Glas perler blomst former 9x6 14x9 mm.

  Fantastiske flotte glas blomster kapper, hvor hullet er på langs af blomsten. Disse Blomster Kapper er velegnet til Øreringe. byg videre med at dekorere blomsten med små perler inde i kappen, og du får den fineste blomst. Den er også velegnet som mellemled på kæder, med eller uden små perler. Få mere information i under kategorierne om størrelse på perlerne, antal, og pris.

   

 • Glas perler firkantet facetslebet

  Firkantet Facetslebet Glasperler i to størrelser, 4 mm og 8 mm. Perlerne har et fantastisk flot farve spil, i lysets skær. Velegnet til både Øreringe, Armbånd på elastik, og korte som lange kæder. Dekorere dem med perle kapper (også kaldet Beadcaps), og sammensat med andre perler eller for sig selv. Få mere information i under kategorierne om størrelsen på perlerne, antal, og pris.

   

 • Glas perler firkantet 6x6x6 mm.

  Firkantet Glas perler 6x6x6 mm I skønne farver, de lyse farver giver et flot skin i lyset. Perlerne er velegnet til øreringe, bland andet med små ferskvands/Rhinstens perler i top eller i bunden. Er også velegnet til lange kæder, som en mellem perle. Få mere information i under kategorien om størrelsen på perlerne, antal, og pris.

   

   

 • Glas perler dråbe formet facetslebet 6/4 mm.

  Fine dråbe formet facet slebet glas perler, 6x4 mm. Perlerne har et smukt farvespl i lyset. De er velegnet til Øreringe, Armbånd på elastik, korte som lange. Med andre perler, eller bare alene sat på en stav til Øreringe eller Creoler. Få mere information i under kategorierne om størrelse på perlerne, antal, og pris.

   

   

 • Glas perler runde facetslebet 4 - 6 - 8 - 10 mm.

  Fantstiske flotte facet slebet runde glas perle i 4 størrelser. 4- 6-8- og 10 mm. Disse perler der har et flot skær i lyset, de er velegnet til både, øreringe, Armbånd på elastik, og de store glas perler er velegnet til halssmykker, med andre perler, og forskellige perle pynt.  Slip fantasien løs, der er mange muligheder i disse perler.Få mere information i under kategorierne om størrelsen på perlerne, antal, og pris.

   

   

 • Glas perle rund / flad facetslibet 4x3 mm.

  Facet slebet runde glas perler, der er flade, og er facet slebet i siderne, deraf denne flade form. En meget flot perle der giver et specialt udtryk. Er velegnet til Øreringe, Armbånd på elastik, korte som lange kæder. Få mere information i under kategorierne om størrelsen på perlerne, antal, og pris.

   

   

 • Glas perle Ufo formet facetslibet 6x4 8x6 mm.

  Ufo formet facet slebet Glas perler. De er velegnet til Øreringe, Armbånd med elastik, og til hals smykker, sammensat med andre perler eller perle kapper (også kaldet Beadcaps) og andet perle pynt. Få mere information i under kategorierne om størrelsen på perlerne, antal, og pris.

   

   

 • Glas perle Rund Harlekin formet 4 mm.

  Harlekin formet glas perler i,  Lilla, Sort,Blå og Guld farvet. Disse perler er velegnet til Øreringe, Armbånd på elastik, og til hals smykker korte eller lange. Få mere information i under kategorierne om størrelse på perlerne, antal, og pris.

   

   

 • Glas perle Split

  Meget smukke røde klare glas perler, (også kaldet Splits). De er meget forskellige i størrelsen, og ikke to er ens. Er velegnet til øreringe, sættes på en perle stav enten alene eller flere sammen. Er også velegnet til Armbånd på elastik, eller til hals smykker korte som lange. Få mere information i under kategorierne om størrelsen på perlerne, antal, og pris.

   

 • Glas perle blank 6 mm.

  Super flotte glas perler med en blank overflade, og et fantastisk farve skær. Perlerne er 6 mm i diameter. De er velegnet til øreringe alene eller sammensat med andre perler, Perle kapper (også kaldet Beadcaps). De er også velegnet til armbånd på elastik, eller til korte eller lange hals smykker trukket på wiere, der bliver lukket med øskner og en karebinhage. Få mere information i under kategorierne om størrelser på perlerne, antal, og pris.

   

   

 • Glas perler rund / flad

  Små runde sølv farvet glas Perler, velegnet til Øreringe, Armbånd, på elastik,og til hals smykker. Perlerne er også velegnet som mellem perler. Få mere information i under kategorierne om størrelser på perlerne, antal, og pris.

   

   

 • Glas perler som mariehøns

  Små glas Marie høner i flere farver. Er især velegnet til børne Armbånd. Få mere information om disse små søde Marie høner i under kategorier, antal, og pris.

   

   

 • Glas perle aflang tofarvet

  Krakeleret glas perler, i orange/Gul og klar og lyse rød. De er velegnet til Hals kæder alene eller sammen med andre sten/perler. Få mere information i under kategorierne, om størrelsen på sten /perlerne, antal, og pris.

   

   


Kontakt kundeservice

Du kan ringe eller skrive til os:

Telefon:2337 6499

info@perlehimlen.dk

Nyhedsbrev

PayPal