Kategorier

Perler.

Her kan vi tilbyde følgende
Perler.

I denne kategori findes der et stort udvalg af Perler, lige fra Glas, Akryl med, og uden gummi overflade, porcelæn, M...

Mere

Underkategorier

 • Agat Halvædelsten/perle

  Agat findes i manger forskellige farver og varianter. Den står for intelligens, styrke og selvtillid. Den er god til at tænke, klart og hurtigt i pressede situationer.Den støtter forbindelsen mellem krop og sjæl, og er styrkende for det fysiske hjerte.Giver mod til at overvinde usikkerhed, og styrker handlekraften. Er velegnet til øreringe, armbånd, og til halssmykker, sammensat med andre perler, og perlekapper (også kaldet beadcaps)

  Agat i stjernetegn:

  Tyren. 21.April - 21.Maj.

  Jomfruen. 24. August - 23. September.

 • Aluminums perler fra 4 til 12 mm

  Aluminums perler i friske og stærke farver, Oxyderet metal, eller Guldfarvet perler med mønster. Mulighederne er mange, slip fantasien løs. Få mere information i unde kategorierne om mål, antal, og pris. 

   

   

   

 • Akryl perler

  I denne kategori finder du et stort udvalg i Akryl perler med gummi overflade, facet slebet, Dråbe formet, og Akryl perler med forskellige mønster. Akryl perlerne er meget anvendelig til Armbånd både som knyttede Armbånd, og Armbånd der er sat på med elastik. Kan selvfølgelig også bruges til Øreringe, og til halskæder. Slip fantasien løs, og skab nogle helt fantastiske og unikke smykker. Der er andre akryl perler, og dråbeformet  akryl perle med et flot skær af perlemor. Få mere information i under kategorierne om størrelsen på perlerne, antal, og pris.

 • Amatyst Halvædelsten/perler

  Amatyst også kaldet trostenen, for kærligheden i hverdagen, er med til at styrke visdom og den psykisk bevidsthed. Amatysten hjælper med at fremme intuition, ydmyghed, den åndelige udvikling og klarsyn. Amatysten giver tillid, styrker selvtilliden, og sammenhørigheds forhold. virker mod mareridt, stress, og frygt, Kort sagt renser Amatysten mod negative vibrationer. Amatysten er også god mod søvnløshed, nakkespændninger, hovedpine samt hudproblemer.

  Stjernetegn:

  Vandmanden 21.Januar - 18. Februar

  Fisken 19.Februar - 20.Marts.

  Vædderen: 21.Marts - 20.April

  Tvilling: 22.Maj - 21.Juni.

  Jomfruen: 24.August - 23.September.

  Vægten: 24. September - 23.Oktober.

  Skorpionen: 24. Oktober - 22. November.

  Skytten: 23. November - 21. December.

 • Shamballa Perler 8 til 12 mm

  Ordet Shamballa stammer oprindeligt fra den Tibetanske buddisme, hvor Shamballa var et hlligt rige der befandt sig et ukendt sted i Asien. Shamballa er dog mest kendt som en smuk og funklende kugle / pele med smukke Rhinstens perler. Disse kugler/perler er meget anvendelige til knyttede armbånd, også kaldet Shamballa armbånd. I under kategorierne finder du to slags Shamballa  kugler/perler med Rhinstens perler. Akryl perler, og Shamballa perler der er lavet af Polymer clay (en slags smykke ler). Begge kugler/perler har en lethed, og god holdbarhed. Forskellen på de to Kugler /perler er at Rhinstenene sidder forskelligt, meget tæt på nogle af kuglerne/perlerne i forhold til de andre. Vurder selv.

   

   

   

   

 • Bjergkrystal Halvædelsten/perle

  Bjergkrystal kan give Overblik, Indsigt, Fokus, og den har nermest et guddommeligt lys over sig. Bjerggkrystal er en resende sten, som giver styrke, klarhed, og indsigt i livet. den giver også vækst, overblik og er med til at skabe harmoni. Den stimulere dein intuitive evner, og hjælper dig til selv at finde svarene idiig selv. du er i forbindelse med dit højre selv, hjælper til at skabe klarhed i dine tanker og hjælper dig med at fokusere. den forstærker andre stens energier.Bjergkrystal er god mog jord og vandstråling. Kan være healdende ved fysiske ubalancer. Er velegnet til øreringe, Armbånd, og til halssmykker, alene eller sammen med andre perler, samt perlekapper( også kaldet beadcaps)

  Bjergkrystal i stjernetegn:

  Stenbukken. 22 December - 20 Januar.

  Tvillingen: 22 Maj - 21 Juni.

  Løven. 24 Juli - 23 August.

 • Snowflake / nautral Obsidian Halvædelsten/perle

  Obsidian Snowflake er sort/grå i strukturen, og ikke to sten er helt ens. Obsidian Snowflake står for ærlighed, oprigtighed, og sandheden i livet. Den vil hjælpe, og bringe kampånden frem i dig. Obsidian Smowflake vil styrke dig i at genopdage glemte evner i dig selv, at komme ind i din underbevidsthed, og til at finde dig selv. Velegnet til øreringe, halssmykker, og er meget brugt til fremstilling af knyttet armbånd. Obsidian Snowflake er en grov og maskulin sten, og er derfor ofte båret af mænd.

  Obsidian Snowflake i Stjernetegn: Ingen

 • Swarovski krystal perler.

  Swarovski krystal perler er nogle skønne, og meget smukke facet slebet perler, der er med til at sætte lige det sidste præg  på et smykke, enten det er til øreringe, på et halssmykke, eller som perler der skal pynte og give et unik look på armbåndet. Få mere information i underkategorierne om mål, anal, og pris.

 • Stone Needle Halvædelsten/perler

  Stone needle runde Sorte 4 mm. - 6 mm. 8 mm. 12 mm.
  Stone needle runde Grå 6 mm. - 8 mm. - 10 mm. - 12 mm.

  Stone Needle eller Bian Sten er en kinesisk terapisten som udvindes fra et nu udtørret hav hvor mikroorganismer, mineraler og andre elementer gennem millioner af år har dannet disse terapeutiske sten.De anses som værende gode for blodcirkulationen og immunforsvaret.

 • Diverse

  Mælke hvide perler, og perler med i mere gennemsigtig farve med Sorte aftegninger. Velegnet til Øreringe, sammensat med andre perler enten i top eller i bunden. Disse perler er også velegnet til Armbånd på elastik, og til korte lange kæder på wire, lukkes med øskner, og en karebinhage. Få mere information i under kategorierne om størrelsen på perlerne, antal, og pris.

   

   

 • Perlemor Halvædelsten/perler

  Perlemor i meget smukke farver. De er velegnet til Øreringe eventuelt med en mindre perle i top eller i bunden. De er også velegnet til armbånd på elastik, og er meget smukke til korte eller lange hals smykker. Få mere information i under kaegorierne om størrelsen på perlerne, antal, og pris.

   

   

 • Flourit Halvædelsten/perle

  Flourit er en helt fantastisk halvædelsten i skønne grønne nueancer, findes også som vist på billedet med ekembel vis lilla og gule farver. Den står for Samaarbejde, Kreativitet, og Koncentration. Florit er med til at åbne hjrtet, styrke kommunikation, og samlende. Den er medvirknde til psyktisk, og følelsesmæssig intergration. Den er med til at åbne dit hjerte eller holde det åbent ved konflikter i alle følelsesmæssige ublancer i kroppen. Florit hjælper med at finde sandheden i dig selv, god mod modløshed og splittelse.Er velegnet til, øreringe, armbånd, og til halvsmykker, med andre perler samt perlekapper (også kaldet beadcaps)

  Florit i Stjerntegn:

  Vandmanden 21. Januar - 19.Februar.

  Fisken: 20. Februar - 20 Marts.

 • Glasperler

  Glasperler i mange forskellige Farver, Mønstre og former, eksempel vis: Runde, Ovale, Firkantet, og Mariehøner, Miyki Delica 11/0. Alle glas perlerne er velegnet til Øreringe, Armbånd på (elastik), eller til kæder korte som lange, med andet perle pynt, og perlekapper (også kaldet Beadcaps) Læs mere om de enkelte perler i under kategorien.

 • Glas Kubber

  Sorte glas kubber i 4 og 6 mm, er velegnet til både Øreringe, Armbånd, og til Halskæder, der er også andre kubber , både i glas, og i hermatit de kan sættes sammen med.

   

   

 • Imeteret Jade Halvædelsten/perler

  Imiteret Jade perler, runde 6 mm, og Imiteret facet slebet Jade perler 8x2 mm. Begge typer er anvendelige ttil Øreringe, Armbånd, og Halskæder. Få mere information under de enkelte kategorier.

   

 • Mashan jade Halvædelsten/perler

  Mashan Jade perler i skønne farver. De er velegnet til Øreringe, Armbånd på elastik eller til hals smykker, trukket på wire, og sammensat med Perle kapper (også kaldet Beadcaps) eller med andet perle pynt. Få mere information i under kategorierne om størrelsen på perlerne, farver, antal, og pris.

   

   

 • Natural Gul Jade Halvædelsten/perler

  Natural gul Jade står for Held og Lykke, og bedre forståelse for livet. Den hjælper med at realisere dine muligheder for udvikling af dine evner til at nå målet. Øger dine evner til at kunne forstå og huske egne drømme, samt at frigøre undertrykte følelser gennem drømme. Jade indeholder fred og harmoni.

  Stjernetegn:

  Fisken. 20. Februar - 20. Marts.

  Krebsen. 22. Juni - 23. Juli.

  Vægten. 24. September - 23 Oktober

 • Porcelæns perler

  Porcelæns perle med håndmalede blomster motiver, lilla, brune, røde, og blå blomster motiver. Selvom det er en porcelæn sten er den meget let, og er anvendelig til bland andet Armbånd. En meget sød og frisk sommer perle.

 • Karenol Halvædelsten/perle

  Karneol er en meget smuk halvædelsten der giver gå-på-mod, opfylde livsglæde, styrke balance, og seksualitet. Karenol bringer held i kærligheden, lykke og muligheder. Den er med til at skabe ro, tryghed,harmoni, livsmod, og ikke mindst livsglæde. Karneol. Øger til fysisk energi, kreativitet, personighed, og ikke mindst medføelse. Styrker familiesammenholdet, Karenol hjælper med at føre drømme ud i livet. den er også god til at modvirke forvirring. den styrker  hormonbalance, og kan være med til at fremme seksualdriften. Karenol virker smertestillende, også ved menstruationssmerter, samtidig er den stressdæmpende. Kareneol er velegnet til Øreringe, armbånd og halsmykker, med andre sten, perler, og perlekapper (også kaldet beadcaps)

  Karenol i Stjernetegn:

  Vædderen: 21. Marts - 20 April.

  Krebsen. 22 Juni. - 23 Juli.

  Tvilling: 22. Maj - 21 Juni.

  Krebsen: 22. Juni - 23. Juli.

  Jomfruen: 24. August - 23. September.

 • Koral Halvædelsten/perler

  Rød Koral står for Seksualitet, Energi, Livskraft, Visdom, og Jordforbindelse. Rød Koral er med til at øge energien, livskraften, stimulere, varmer, og liver op i mennesket. God for modtagelsen af kærlighed. Rød Koral afhjælper blodmangel. En helt fantastisk sten, med en smuk rød farve.

  Rød Koral i Stjernetegn:

  Fiskene.  20. Februar - 20. Marts.

  Vædderen. 21.Marts - 20 April.

  Krebsen. 22. Juni -  23 juli.

  Løven. 24 Juli - 23 August.

  Vægten. 24 September - 23 Oktober.

 • Lava Halvædelsten/perler

  Lava står for at Styrke, frugtbarhed, Jordforbindelse, og at Overvinde ubeslutsomhed. Lava stenen hjælper mod strees, og spæninger, er samtidig et healende miljøder giver renhed, og sundhed. I en tid med forandringer giver den stabilitet, og hjælper med at bortlede vrede, og give forståelse. Lava er en livgivende sten, og er med tilat fjerne ængstelighed.

  Lava i Stjernetegn: Ingen.

 • Jaspis Halvædelsten/perler

  Jaspis er en meget smuk sten med mange aftegninger i både røde og grålige farver i stenene, og to sten er ikke ens. Jaspis er plejende, healende, den er stærkt berolindende, og beskytter dig. Den har en god og stabil jordforbindelse. Jaspis er en fantastisk smertestillende sten.

  Jaspis i Stjernetegn:

  Stenbukken: 22. December. - 20. Januar.

  Vædderen: 21. Marts. - 20. April.

  Krebsen: 22. Juni - 23 Juli.

  Vægten: 24. September. - 23. Oktober.

  Skorpionen: 24. September. - 23. Oktober.

   

 • Lolite Halvædelsten/perle

  Lolite er en Blå/lilla/klar halvædelsten den kan også have nogle mørke aftegninger, dette gør sten/perlen mere spændende i sit farve spil. Ordet kommer af græsk, og betyder lilla. Stenen blev tidligere kaldt for vand-safir, grundet den til tider klare blå farve.Den kunne bruges som et vikinge kompas til at bestemme solens position på overskyede dage.Ved at kigge ind i stenen,og vudere lysets polarisation. Idag er det en meget brugt og smuk sten/perle med et fantastisk farve spil og er meget anvendelig til Ørering, armbånd og til halssmykker med andre perler, og perlekapper. (også kaldet bacaps).

  Lolite i Stjernetegn: ingen.

 • Peridot Halvædelsten/perle

   Peridot  en fantastisk smuk ædelsten i grønne farver, dog kan intensiteten variere meget fra nuancer af gul, lime, neon til olivengrøn. Peridot er meget kendt for at bringe mennesker i balance, genoprette kærligheden, forstærke venskaber, god til at give en tålmodighed, målrettethed og styrke selvsikkerheden. Peridot hjælper med at give slip på egoet, jalousi, og giver dig fred. Peridot er også god til at kunne overvinde sindets mørke sider, hvis de er ting man er bange for. og ro, og den forbindes med gavmildhed, og rigdom. Velegnet til øreringe, armbånd, og til halssmykker, sammensat med andre perler, og perlekapper (også kaldet bedcaps)

  Peridot i Stjernetegn:

  Tyren: 21 April. - 21 Maj.

  Jomfruen: 24. August. - 23 September.

  Løven: 24 Juli. - 23. August.

  Skytten: 23 November - 21 December.

 • Rosakvarts Halvædelsten/perle

  Beskrivelse af Rosakvarts der står for Balance, Tilgivelse, Ro, Kærlighed, og tryghed, samt genopdagelse af enkeltheden i alt.Denne sten er kærligheds stenen over dem alle, rosakvarts er i sig selv kærlighed, skaber harmoni og er med til at give krop og sjæl ro. Den er med til at lære mennesket om tilgivelse,  den giver tryghed, og er med til at styrke kærlighedskraften, der fremmer harmoni, og giver balance i livet. Den fremmer skabertrangen, og lære at elske sig selv og de omgivelser mennesket nu engang er i. Rosakvarts neutraliserer mod stråling fra computeren, og dårlige vibrationer. (læg gerne en rosakvarts på eller ved dig computer.) er velegnet til til øreringe, armbånd, halsmykker, med sammensat med andre perler, og perlekapper (også kaldet beadcaps)

  Rosakvarts i  Stjernetegn:

  Tyren D.21.April - 21 Maj.

  Vægten D. 24 September - 23 Oktober

 • Turkiser Halvædelsten/perler

  Imiteret farvet runde Howlit fra 6 til 12 mm, i er stort antal af forskellige farver. Indfarvet Howlit har ingen healende efekt, men er smuk som den er, og er ideal til øreringe, Halssmykker, til  armbånd på elastik eller lavet med knyte snor.

  Imieret Howlit i Stjernetegn. Ingen.

 • Nuggets Halvædelsten/perler

  Nuggets er en indfarvet sten. Den er meget grov i forn og struktur, men ikke mindre en fantastisk flot sten, som der kan laves nogle flotte armbånd eller Halssmykker af. De indfarvet Nuggets har ingen helbredende virkning, andet end de er smukke i sig selv.

  Nuggets i Stjernetegn: Ingen.

 • Fimo-perler og Charms med forsølvet ring ved hullet

  Fimo-perler findes i flere forskellige former,  runde / ternings form med afrundede hjørner, og Fimoperler charms med hul på 5 mm. Fimoperler vejer meget lidt, og du fornemmer en lethed når du bære disse sjove og farverige  perler. Hullet på de runde perler er meget små, men kan gøres større ved hjælp af en nål som de udvides med.
  De er anvendelige til mange forskellige smykker: Armbånd / halskæder, og til øreringe.

 • Dekorations perler

  Små dekorations perler 2 X 2 uden hul. i forskellige farver. Velegnet til at dekorere eksempel vis, Hjerter, Ugler, og andet ppynt med fordybninger, hvor perlen passer.

 • Hermatit Halvædelsten/perler

  Skønne Hermatit / Kubber (ikke magnetiske) i mange forskellige farver. De er velegnet til Øreringe, Armbånd på elstik eller på korte eller lange kæder. de er flotte alene eller sammensat med andre perler. Få mere information i under kategorierne om størrelse på perlerne, antal, og pris.

   

 • Stardust/Stjerne støvs.

  Stardust / Stjernestøvs-perler i Sølv, Guld, Kobber farvet, Sort og Oxyderet fra 4 mm til 12 mm. Disse flotte og skindende Perler er velegnet til Armbånd, enten på elastik, eller med knyttede nylon snor. Perlerne er også velegnet til ørebøjler, og til korte som lange kæder alene eller med andet perle pynt.

 • Indonesisk perle af kobber med porcelæn

  Flotte Indonesiske perler af kobber med Hvid eller Sort porcelæns perlemor. Mønster, og klare Rhinstens perler. Velegnet til Armbånd, eller i en lang kæde hvor den er sat sammen med andre perler.

   

   

   

 • Ferskvandsperler Halvædelsten, til ørestik med stift eller plade

  Halv boret hvid Ferskvands perle, meget smuk og ren i farven. Passer til Ørestik med plade eller Ørestik med stift. Disse findes under Ørebøjler. Få mere information i under kategorien, om størrelsen på perlen, antal, og pris.

 • Tigerøje Halvædelsten/perler

  Tigerøje står for Jordforbindelse, Overblik, Sandheden, Styrker koncentrationen, og hjælper med at give mod. Tigerøje skærper evnen til at holde fokus, og til at visualisere. Den er med til at få sandhedern frem, og jælper med at se og forstå egne fejl og mangler. Tigerøje hjælper også med at heale gamle traumer og sår. Er også god ved indlæringsvanskeligheder, og ved manglende koncentration. God for fordøjlsen.

  Tigerøje i Stjernetegn:

  Tvilling. D.22. Maj - 21.Juni.

  Løven. D. 24 Juli. - 23. August.

  Jomfruen. D. 24. August. - 23. September.

 • Månesten Halvædelsten/perler

  Månesten, en helt fantastisk smuk sten,har fået sit navn der stammer langt tilbage i tiden, hvor folket troede at månens faser kunne ses i ædelstenen,  der kan beskrives meget enkelt. Et smukt og vidunderligt skær af månelys i skumringen på en sensommer aften i et hvilket som helst del af verden. Månestenen er en ædelsten der findes i mange farve nuancer Klar, Blå, Grå, og har også et lilla skær over sig. Månestenen kan hjælpe med at give dig Fred, Kommunikation, Frugtbarhed, Spirituel kontakt, og klarhed. Den hjælper til at nå de rigtige alg i livet, og nå valgte mål. God for åbenhed, og kommunikation. Månestene er også god ved hormonelle ublancer, til at blive gravid, give frugtbarhed. Velegnet til Øreringe, Armbånd, og til halssmykker med andre perler, og perlekapper (også kaldet beadcaps).

  Månesten i Stjernetegn:

  Stenbukken: 22. December. - 20.Januar.

  Fisken: 20. Februar. - 20. Marts.

  Vædderen: 21. Marts. - 20. April.

 • Blå Laspis Halvædelsten/perler

  Blå Jaspis en meget smuk Halvædelsten, der som her både er i den runde glatte form med lidt guld i, og den mere rå og rusikke form. Jaspis står for Plejende, den er meget healende, og virker beroligende, er med til at give jordforbindelse, og kan være smertestillende. Jaspis er god til at understøtte i stressede tider, hjælper med at bringe ro helhed, kan støtte under nødvendige konflikter.

  Disse sten er velegnet til Øreringe, kæder mere. Få mere ingrmation on de enkelte halvædelsen i under kategorier.

  Jaspis i Stjernetegn:

  Vædderen: 21. Marta - 20. April.

  Krebsen: 22. Juni. - 23. Juli.

  Vægten: 24. September. - 23. Oktober.

  Skorpionen: 24. Oktober - 22. November.

  Stenbukken: 22. December - 20 januar.

 • Howlite Halvædelsten/perler

  Howlite står for Koncentration, ny inspiration, Kreativitet, Handling, Overblik, og Klarhed. Howlite virker rensende, og hjælper med at forstærke energien. Giver mod til at fremme karakter, og opmærksomhed på ens egne fordele, og fortrin. Symbolisere lys, og mørke. Yin og Yang, det gode, og det onde, som menneske rummer vi begge dele i os selv. Howlite kan hjælpe til at slappe a, samt at skabe åbenhed overfor at modtage. Hjælper også mod søvnløshed.

  Howlite i stjernetegn. Tvilling: 22. Maj - 21. Juni.

 • Citrin Halvædelsten/perler

  Citrin er en eksamessten, der virker afstrssende, og er god til at klare tankerne. Hjælper ved tungsind, nervøsitet, depression, stress, og sorg fyldte føelser. Citrin er stressdæmpende, og identitetetsgivende, hjælper med kontakt til den indre styrk, og giver større tilfredshed, og selvtillid.

  Stjernetegn:

  Tyren: 21.April - 21.Maj.

  Tvilling: 22. Maj - 21. Juni.

  Løven: 24 Juni - 23. August.

  Jomfruen: 24. August - 23. September.

 • Jasper Halvædelsten/perler

  Jasper perlen er en meget flot sten/perle med flotte farve mønster. Den er lavet af små kvsrtskrystaller, den er uigennemsigtig. Den er meget velegnet til Armbånd med knytte snor på 1 til 1,5 mm.

  Stjerne tegn:

  ingen.

 • Natural Chip - Ca mål 5-8x5mm-8mm

  Natural Chip i 11 forskellige farver. Få mere information om perlerne i under katorierne.

 • Facetslebet Halvædelsten/Perler - 2 & 3 mm

  Fantastiske små og fine Facetslebet små Halvædelsten i 2 og 3mm.
  De er velegnet til armbånd tynde kæder sat på eventuel silke snor


Kontakt kundeservice

Du kan ringe eller skrive til os:

Telefon:2337 6499

info@perlehimlen.dk

Nyhedsbrev

PayPal